50 perrallat me te bukura, Prenatal

1500L

SKU: ARBA40699

Anderseni, Vëllezërit Grim dhe Sharl Perroja vijnë te fëmijët shqiptarë me 50 përrallat më të bukura dhe me shqipërim mjeshtëror. Disa prej këtyre përrallave fëmijët i njohin mirë e nuk mërziten kurrë me to, disa të tjera do t’i hasin për herë të parë e doemos që do të mahniten. Edhe formati i këtij libri është po kaq tërheqës e i veçantë, do ta shihni! Duke e prekur e duke e lexuar, fantazia e fëmijëve do të marrë krahë e ata do të ëndërrojnë një botë të magjishme e plot shkëlqim

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Anderseni, Vëllezërit Grim dhe Sharl Perroja vijnë te fëmijët shqiptarë me 50 përrallat më të bukura dhe me shqipërim mjeshtëror. Disa prej këtyre përrallave fëmijët i njohin mirë e nuk mërziten kurrë me to, disa të tjera do t’i hasin për herë të parë e doemos që do të mahniten. Edhe formati i këtij libri është po kaq tërheqës e i veçantë, do ta shihni! Duke e prekur e duke e lexuar, fantazia e fëmijëve do të marrë krahë e ata do të ëndërrojnë një botë të magjishme e plot shkëlqim

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,