Album me kafshë

1600L

SKU: 8005125163601

Album me kafshë, Një lojë për të zbuluar kafshët, emrat e tyre dhe karakteristikat e tyre kryesore.
Mekanika e lojës është e lehtë dhe intuitive falë tabelave mjedisore me 6 skenarë të ndryshëm mbi të cilët vendosen kafshët në formë kartoni.
Loja përmban gjithashtu karta klasifikimi zoologjik për të thelluar njohuritë tuaja për shumë specie të ndryshme.
Një lojë që i prezanton fëmijët me zbulimin e kafshëve në një mënyrë të thjeshtë dhe të natyrshme, pa u detyruar.

S’ka stok

Shtojeni ne listen e deshirave
Kategoritë: ,
Dërgesat

Album me kafshë, Një lojë për të zbuluar kafshët, emrat e tyre dhe karakteristikat e tyre kryesore.
Mekanika e lojës është e lehtë dhe intuitive falë tabelave mjedisore me 6 skenarë të ndryshëm mbi të cilët vendosen kafshët në formë kartoni.
Loja përmban gjithashtu karta klasifikimi zoologjik për të thelluar njohuritë tuaja për shumë specie të ndryshme.
Një lojë që i prezanton fëmijët me zbulimin e kafshëve në një mënyrë të thjeshtë dhe të natyrshme, pa u detyruar.