Banjere Cam Prenatal

SKU: 635169

Banjere Cam me tas të madh dhe përfekt për t’u përdorur në të dy anët (komode për djathtas dhe majtas)

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Ky është produkti për ju nëse po kërkoni një artikull:
– Prodhuar në Itali
– Me tas të madh dhe përfekt për t’u përdorur në të dy anët (komode për djathtas dhe majtas)
– Kompakt, ideal për banjo më të vogla
– Mbyllet me një dorë
Mosha e përdorimit:
nga 0 në 15 kg
– Rrogoz i butë për ndërrim, me sistem anti-tip, përfshin vaskë për banjë foshnje me 2 sedilje anatomike dhe jo të rrëshqitshme (një e prirur për foshnje nga 0 deri në 6 muaj dhe një vend me mbështetëse për krah për foshnje nga 6 deri në 12 muaj)
– Ndarëse mbajtëse sapuni dhe mbajtëse sfungjeri
– Dush
– Kapak dhe tub për kullimin e ujit
– Sirtari i ruajtjes me mbajtëse shisheje
– 4 rrota, 2 prej të cilave me frenim
– Ideale për banjo më të vogla, mund të vendoset në pajisjet sanitare (lartësia e sirtarit 40 cm)
– Sistemi praktik dhe inovativ ultra-kompakt i mbylljes me një dorë.
E hapur: W 95 – D 54 – H 104 cm
Mbyllur: L 83 – P 31 – H 93 cm
Pesha: 10.8 kg

Sipas markës

Sipas gjinisë

Sipas masës

Sipas ngjyrës

Sipas sezonit