Banjere Cam Prenatal

SKU: 650240

Banjere Cam

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Mbushje e butë me sistem anti-tip, përfshin vaskë Bath Baby me 2 vende anatomike (një e prirur për foshnje nga 0 në 6 muaj dhe një vend me doreze për foshnjat nga 6 në 12 muaj), mbajtëse sapuni dhe mbajtëse sfungjeri, dush dore , kapaku për kullimin e ujit, sirtari i mbajtësit të sapunit, 4 rrota, 2 prej të cilave me frenim. Mund të vendoset në pajisjet sanitare (lartësia e sirtarit 40 cm).
Sistem praktik dhe inovativ ultra-kompakt i mbylljes me një dorë.
I përshtatshëm për fëmijë me peshë ndërmjet 0 dhe 15 kg.
Dimensionet e hapura në cm: L 95 x P 54 x H 104
Përmasat e mbyllura në cm: L 83 x P 31 x H 93

Sipas markës

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën