Banjere Cam Prenatal

SKU: 633059

Banjere Cam

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Ky është produkti për ju nëse po kërkoni një artikull:
– Prodhuar në Itali
– Me tas të madh dhe përfekt për t’u përdorur në të dy anët (komode për djathtas dhe djathtas)
– Kompakt, ideal për banjo më të vogla
– Mbyllet me një dorë

Mosha e përdorimit:
nga 0 në 15 kg

– Rrogoz i butë për ndërrim, me sistem anti-tip, përfshin vaskë për banjë foshnje me 2 sedilje anatomike dhe jo të rrëshqitshme (një e prirur për foshnje nga 0 deri në 6 muaj dhe një vend me mbështetëse për krah për foshnje nga 6 deri në 12 muaj)
– Ndarëse mbajtëse sapuni dhe mbajtëse sfungjeri
– Dush
– Kapak dhe tub për kullimin e ujit
– Sirtari i ruajtjes me mbajtëse shisheje
– 4 rrota, 2 prej të cilave me frenim
– Ideale për banjo më të vogla, mund të vendoset në pajisjet sanitare (lartësia e sirtarit 40 cm)
– Sistemi praktik dhe inovativ ultra-kompakt i mbylljes me një dorë.
E hapur: W 95 – D 54 – H 104 cm
Mbyllur: L 83 – P 31 – H 93 cm
Pesha: 10.8 kg

Sipas markës

Sipas gjinisë

Sipas masës

Sipas ngjyrës

Sipas sezonit