Biblioteka ime e vogel, Prenatal

1500L

SKU: ARBA77032

“Biblioteka ime e vockël” është një kuti me nëntë libërtha me vizatime shumëngjyrëshe që do t’i njohin vogëlushët me botën që i rrethon. Çdo libër 12- faqësh prej kartoni mbështetet në një temë të caktuar. Figurat e shoqëruara me emrat përkatës zhvillojnë mënyrën e të kuptuarit të koncepteve të thjeshta, siç janë: fjalët e para, numrat, të kundërtat dhe format. Ky minikoleksion është shumë i përshtatshëm edhe si dhuratë, pasi siguron një bazë të fortë për zhvillimin e hershëm të një fëmije.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

“Biblioteka ime e vockël” është një kuti me nëntë libërtha me vizatime shumëngjyrëshe që do t’i njohin vogëlushët me botën që i rrethon. Çdo libër 12- faqësh prej kartoni mbështetet në një temë të caktuar. Figurat e shoqëruara me emrat përkatës zhvillojnë mënyrën e të kuptuarit të koncepteve të thjeshta, siç janë: fjalët e para, numrat, të kundërtat dhe format. Ky minikoleksion është shumë i përshtatshëm edhe si dhuratë, pasi siguron një bazë të fortë për zhvillimin e hershëm të një fëmije.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,