Biçikletë me tri rrota Prenatal

SKU: 638420

Karrocë shëtitëse me pedale biçiklete dhe që përmban një çantë dhe mbrojtëse dielli

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Karrocë shëtitëse që mund të ngitet edhe si biëikletl me tri rrota nga fëmijët dhe që përfshin një çantë organizurse dhe mbrojëtsen nga dielli.

Sipas markës

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën

Sipas gjinisë

Sipas sezonit