Bluzë dyshe me printim Dinosauri Prenatal

1890L

SKU: 661659

Bluzë e bukur dyshe në pambuk të bardhë dhe portokalli. Veshja është zbukuruar me shtypjen maksimale të një T-rex dhe shkrimin “Dino-mite”

5-6 Vjec
6-7 Vjec
8-9 Vjeç
9-10 Vjeç
3-4 Vjec
7-8 Vjec
4-5 Vjec
Portokalli
Fshije
Shtojeni ne listen e deshiraveKrahaso Produktin

Bluzë e bukur dyshe në pambuk të bardhë dhe portokalli. Veshja është zbukuruar me shtypjen maksimale të një T-rex dhe shkrimin “Dino-mite” 100% Pambuk

Përzgjidhni markën

Size Filter

3-4 VJEÇ, 4-5 VJEÇ, 5-6 VJEÇ, 6-7 VJEÇ, 7-8 VJEÇ, 8-9 VJEÇ, 9-10 VJEÇ

Përzgjidh masën

5-6 Vjec, 6-7 Vjec, 8-9 Vjeç, 9-10 Vjeç, 3-4 Vjec, 7-8 Vjec, 4-5 Vjec

Color Filter

PORTOKALLI

Përzgjidh ngjyrën

Season

PRANVERE-VERE 2021

Përzgjidhni gjininë

DJALE