Cfare pelqen…? (Kotelja), Prenatal

700L

SKU: ARBA87946

Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort koteleve? U pëlqen të fluturojnë, të hidhen apo të kacavirren? U pëlqen të pinë limonadë, çokollatë të nxehtë apo ujë? U pëlqen televizori, të vishen apo të ndjekin, të hidhen e të kapin? U pëlqen t’i qëllojnë, t’i përqafojnë apo t’i ledhatojnë…. Shfletojeni librin, pra, dhe shihni pikturat tërheqëse, që t’i mësoni sekretet e tyre. Çdo gjë që u pëlqen koteleve, mund ta prekni e ta ndieni me gishta.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort koteleve? U pëlqen të fluturojnë, të hidhen apo të kacavirren? U pëlqen të pinë limonadë, çokollatë të nxehtë apo ujë? U pëlqen televizori, të vishen apo të ndjekin, të hidhen e të kapin? U pëlqen t’i qëllojnë, t’i përqafojnë apo t’i ledhatojnë…. Shfletojeni librin, pra, dhe shihni pikturat tërheqëse, që t’i mësoni sekretet e tyre. Çdo gjë që u pëlqen koteleve, mund ta prekni e ta ndieni me gishta.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,