FGA
Çizme të gjata lëkure,LOREINA, Aldo
Çizme të gjata lëkure,LOREINA, Aldo
Çizme të gjata lëkure,LOREINA, Aldo
Çizme të gjata lëkure,LOREINA, Aldo
Çizme të gjata lëkure,LOREINA, Aldo

Çizme të gjata lëkure,LOREINA, Aldo

19990L10000L

Masa e Këpucëve
Ngjyra

SKU: 13691146

Produkte të ngjashme

Çizme me takë dhe platformë, Roxanna, ALDO

12990L5200L

ALDO

Çizme të shkurtra,Verity,Aldo

10490L5300L

ALDO

Çizme me platformë Upstep, ALDO

11990L4800L

ALDO

Çizme të shkurtra, Ibiraswen, ALDO

9490L4800L

ALDO

Çizme kamoshi me takë Haireri, ALDO

14990L6000L

ALDO

Çizme me takë Rebel, ALDO

14990L6000L

ALDO

Çizme e shkurtër me takë,GANINA, Aldo

14990L7500L

ALDO

Çizme lëkure me majë të hollë dhe takë Began, Aldo

15990L6400L

ALDO

Çizme lëkure me platforme Upside, ALDO

16990L6800L

ALDO

Çizme të shkurtra,Noemieflex,Aldo

12990L6500L

ALDO

Çizme të shkurtra, me zinxhir anash, Kaelleflex, ALDO

11990L4800L

ALDO

Çizme me takë të trashë, Audrella, ALDO

11490L4600L

ALDO