FGA
Çizme të gjata me gurë,NASSIA, Aldo
Çizme të gjata me gurë,NASSIA, Aldo
Çizme të gjata me gurë,NASSIA, Aldo
Çizme të gjata me gurë,NASSIA, Aldo
Çizme të gjata me gurë,NASSIA, Aldo
Çizme të gjata me gurë,NASSIA, Aldo

Çizme të gjata me gurë,NASSIA, Aldo

18990L9500L

Masa e Këpucëve
Ngjyra

SKU: 13658300

Produkte të ngjashme

Çizme të shkurtra,Ganina,Aldo

14990L7500L

ALDO

Çizme e shkurtër, Ibiraswen , ALDO

9990L5000L

ALDO

Çizme me takë të trashë Ilanna, ALDO

10990L3300L

ALDO

Çizme me takë dhe platformë, Roxanna, ALDO

12990L5200L

ALDO

Çizme kamoshi me takë Haireri, ALDO

14990L6000L

ALDO

Çizme me takë të trashë Ilanna, ALDO

10990L3300L

ALDO

Çizme të shkurtra, me zinxhir anash, Kaelleflex, ALDO

11990L4800L

ALDO

Çizme të gjata lëkure me zinxhir anash Loryn, ALDO

19990L8000L

ALDO

Çizme kamoshi me takë Haireri, ALDO

14990L6000L

ALDO

Çizme lëkure me platforme Upside, ALDO

16990L6800L

ALDO

Çizme të shkurtra, Ibiraswen, ALDO

9490L4800L

ALDO

Çizme e shkurtër me takë,GANINA, Aldo

14990L7500L

ALDO