Gjallesat e ujit (Librat e medhenj me mozaike), Prenatal

1000L

SKU: ARBA41580

Në këtë seri me katër libra, çdonjëri prej të cilëve përmban tetë mozaikë, do të gjeni atë çfarë u duhet fëmijëve dhe atë që çdo prind dëshiron për fëmijën e tij: zhvillim njohurish, duke u argëtuar dhe zhvillim aftësish, duke luajtur. Libri “Gjallesat e ujit” përmban tetë figura të mëdha të botës nënujore, shoqëruar me informacione, si edhe tetë mozaikë, të cilët fëmijët mund t’i shpërbëjnë, për t’i rikrijuar me duart e tyre. Gëzohuni edhe ju me ta, teksa ata i gëzohen zotësisë së vet!

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Në këtë seri me katër libra, çdonjëri prej të cilëve përmban tetë mozaikë, do të gjeni atë çfarë u duhet fëmijëve dhe atë që çdo prind dëshiron për fëmijën e tij: zhvillim njohurish, duke u argëtuar dhe zhvillim aftësish, duke luajtur. Libri “Gjallesat e ujit” përmban tetë figura të mëdha të botës nënujore, shoqëruar me informacione, si edhe tetë mozaikë, të cilët fëmijët mund t’i shpërbëjnë, për t’i rikrijuar me duart e tyre. Gëzohuni edhe ju me ta, teksa ata i gëzohen zotësisë së vet!

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,