Hekurudhë me makina të ndryshme Prenatal

SKU: 662329

Hekurudhë lodër me përbërje miqësore ndaj mjedisit dhe me disa makina të ndryshme

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave
Dërgesat

Lodër hekurudhë me makina të ndryshme dhe me tabela rrugore. Duke zgjedhur këtë lodër, ju ndihmoni mjedisin falë paketimit dhe përbërjes me dru nga burimet pyjore të menaxhuara me përgjegjësi.

Sipas sezonit

Sipas markës

Sipas gjinisë

Përzgjidh ngjyrën

Sipas ngjyrës

Përzgjidh masën

Sipas masës