Ibrik vlimi Prenatal,That’s Love

6990L

SKU: 637208

Ibrik për ngrohjen e ujit dhe përgatitjen e qumështit me ekran dixhital

MASE STANDARTE
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave
Dërgesat

Ibrik vlimi, ideal për ngrohjen e ujit apo përgatitjen e qumështit të fëmijëve, që vlon ujin nga 37-100 gradë dhe me ekran dixhital.Vlimi dhe ruajtja e temperaturës
Ideale për ngrohjen e ujit për përgatitjen e qumështit ose vaktet për të vegjlit
Nxehtësia e ujit nga 37 në 100 gradë

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

Sipas gjinisë

Sipas sezonit