Jastëk anti refluks Prenatal

2320L

SKU: 567124

Jastëk me pjerrtësi 15° e cila ndihmon fëmijët me refluksin dhe mund të lehtësojë tretjen

Shtojeni ne listen e deshirave

Jastëk me pjerrtësi 15° e cila ndihmon fëmijët me refluksin dhe mund të lehtësojë tretjen. Përmasat: 50x35x9

Sipas markës

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,