Jetojme se bashku (Meso te sillesh ne tryeze), Prenatal

400L

SKU: ARBA40439

Keni parë ketrush më të këndshëm se sa Pipi? Me siguri, jo. Ama, ai ka një ves shumë të keq: nuk di të përmbahet para ushqimit, sidomos nëse është bërë me lajthi. Ç’të bëjë Pipi për të ndryshuar? Asgjë më shumë sesa të shoqërohet me miushen Mimi, me të cilën kalon disa aventura të pazakonta dhe, njëkohësisht, mëson se si duhet të sillesh në tryezë, që miqtë të mos zemërohen me ty. Çfarë argëtimi këto aventura me Pipin, Mimin dhe kafshët e tjera të pyllit, përmes ilustrimesh fantastike!

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Keni parë ketrush më të këndshëm se sa Pipi? Me siguri, jo. Ama, ai ka një ves shumë të keq: nuk di të përmbahet para ushqimit, sidomos nëse është bërë me lajthi. Ç’të bëjë Pipi për të ndryshuar? Asgjë më shumë sesa të shoqërohet me miushen Mimi, me të cilën kalon disa aventura të pazakonta dhe, njëkohësisht, mëson se si duhet të sillesh në tryezë, që miqtë të mos zemërohen me ty. Çfarë argëtimi këto aventura me Pipin, Mimin dhe kafshët e tjera të pyllit, përmes ilustrimesh fantastike!

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,