Kalë lodër prej gëzofi Prenatal

SKU: 561232

Kalë lodër me rrota për t’u tërhequr dhe që lëviz gojën e bishtin

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Kalë lodër me gëzof të butë, i pajisur me rrota për t’u tërhequr e lëvizur dhe që lëviz gojën e bishtin.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas gjinisë

Sipas sezonit