Kamion lodër, Prenatal

SKU: 662340

Kamion lodër me disa tonalitete dhe me nje lojë te dyfishte.

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Kamion lodër me shumë tonalitete dhe me nje lojë te dyfishte, ku fëmija mund të mësoje , ngjyrat. Unaza me tonalitete të ndryshme.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,