Karrige per makine Gr 1 – Prenatal ,PEG PEREGO

44990L

SKU: 8005475363096

Karrige per makine Gr 1

4 stok

Shtojeni ne listen e deshiraveKrahaso Produktin

Viaggio1 është sedilja e makinës që mund të përdoret për pesha nga 9 deri në 18 kg (9 muaj – rreth 4 vjeç) që mund t’i bashkëngjitet makinës në dy mënyra: me rripa me 3 pika ose me bazën e izofiksit 0 + 1 (shitet veçmas). Kjo sedilje ka një ulëse të lëvizshme në 4 pozicione dhe 7 pozicione në lartësi, me një sistem “Mbrojtje të Ndikimit Anësor të Rregullueshëm” kundër ndikimeve anësore. Rripat e sigurimit të sediljes prej 5 pikash janë të pajisura me mbulesa të mbushura dhe zvogëlues rripi për muajt e parë.

Përzgjidhni markën

Season

VJESHTE-DIMER 2020