Sexholino me print Winnie the Pooh Prenatal, Giordani

SKU: 675644

Karrige makine që montohet duke përdorur rripat e sigurimit dhe mbështetëse të rregullueshme

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave
Dërgesat

Karrige makine që montohet duke përdorur rripat e sigurimit, me mbështetëse të rregullueshme dhe me printe Winnie the Pooh.

Montimi në makinë duke përdorur rripat e sigurimit Nga 9 në 18 KG përdorimi i sistemit të mbajtjes me 5 pika të sediljes Përdorimi i drejtpërdrejtë i rripave të sigurimit nga 15 deri në 36 Kg Jastëkët e zvogëlimit për një rehati më të madhe Mbështetëse koke e rregullueshme e lëvizshme dhe qe mund te  lahet

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

Sipas gjinisë

Sipas sezonit