Karrige për makinë, PepPerego, Prenatal

SKU: 603096

Sedilja e makinës Viaggio 1⋅2⋅3 Via është projektuar posaçërisht për makinat e pajisura me bashkues isofix dhe Top Tether. Viaggio 1⋅2⋅3 Via garanton siguri në të gjitha pikat e ndjeshme të trupit.

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Sedilja e makinës Viaggio 1⋅2⋅3 Via është projektuar posaçërisht për makinat e pajisura me bashkues isofix dhe Top Tether. Viaggio 1⋅2⋅3 Via garanton siguri në të gjitha pikat e ndjeshme të trupit.Me rripa sigurimi integralë nga 9 në 18 kg (kategori Universale);

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,