Karrige për makinë, PepPerego, Prenatal

SKU: 641246

Grupi i sediljeve të makinës 1-2-3 nga 9 kg në 36 kg (9 muaj – 12 vjet afërsisht.), isofix gr 1 me rripa me 5 pika të sediljes së sipërme të lidhëses dhe lidhësve isofix,

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Grupi i sediljeve të makinës 1-2-3 nga 9 kg në 36 kg (9 muaj – 12 vjet afërsisht.), isofix gr 1 me rripa me 5 pika të sediljes së sipërme të lidhëses dhe lidhësve isofix,rregullimi i mbështetëses së kokës në 9 pozicione, shtrëngimi për të mbajtur rripat hapur ndërsa poziciononi fëmijën tuaj,

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,