Karrige per makine – Prenatal,GIORDANI

19990L

SKU: 8054688010983

Karrige per makine

4 stok

Shtojeni ne listen e deshiraveKrahaso Produktin

Sedilje makine në grup 1-2-3 nga 9 kg në 36 kg (afërsisht 9 muaj-12 vjet), instalim me rripa 3-pikësh me grepa Isofix dhe Top Tether, mbështetëse e rregullueshme me shumë pozicione, rregullim manual i rripit të mbajtjes, mbështetëse e mbajtësit të pijeve, dyshe mbështetëse e rregullueshme.

Përzgjidhni markën

Season

PRANVERE-VERE 2021