Karrige per makine – Prenatal,PEG PEREGO

49990L

SKU: 8005475374368

Karrige per makine

6 stok

Shtojeni ne listen e deshiraveKrahaso Produktin

Sedilja e makinës Viaggio 1⋅2⋅3 Via është projektuar posaçërisht për makinat e pajisura me bashkues Isofix dhe Top Tether. Viaggio 1⋅2⋅3 Via garanton siguri në të gjitha pikat e ndjeshme të trupit.
Falë miratimit të tij të dyfishtë, mund të përdoret për një periudhë më të gjatë kohore sesa vendet e tjera të makinës: nga 1 në 12 vjet (nga 9 në 36 kg). Rregullimet e tij të shumta lejojnë që ajo të përshtatet në çdo fazë të rritjes së fëmijës, gjithmonë duke garantuar siguri maksimale.
Falë bazës së integruar Isofix, sedilja e makinës Viaggio 1⋅2⋅3 Via fiksohet lehtësisht në automjet duke përdorur grepat Isofix të makinës dhe pikën e ankorimit Top Tether. Ky kombinim ofron siguri maksimale dhe qëndrueshmëri maksimale edhe gjatë kthesave!
Selia e makinës Viaggio 1⋅2⋅3 Via ka gjithçka që ju nevojitet për udhëtime të rehatshme dhe të sigurta. Falë teknologjisë 4D Total Adjust, mund të rregullohet në 4 drejtime të ndryshme, të gjitha të pavarura nga njëra-tjetra: 1) Mbështetja e kokës rregullon në lartësi në 6 pozicione në lidhje me mbështetësen: 2) Pjesa e sipërme (mbështetëse dhe mbështetëse) është rregulluar në 5 pozicione në lartësi; 3) Mbrojtjet anësore hapen duke ju lejuar të ndryshoni gjerësinë me 6 cm; 4) Selia anatomike, e rregullueshme me një dorë, mbështetet në 5 pozicione.
Selia e makinës Viaggio 1⋅2⋅3 Via mund të përdoret në 2 mënyra falë miratimit të saj të dyfishtë:
· Me rripa sigurimi integralë nga 9 në 18 kg (kategori Universale);
· Me rripa automjeti me 3 pika me peshë 15 dhe 36 kg (kategori gjysmë universale).

Përzgjidhni markën

Season

VJESHTE-DIMER 2020