Karroca trio Pegperego Prenatal

SKU: 643706

Karroca trio Pegpërego

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Modulari dizajni bashkëkohor në vetëm 51 cm. Modula Futura përfshin: Karrocë Futura,vetëm 51 cm e gjerë; Djepi i Futura, rehati dhe praktike; Ulës Pop-Up, vend i kthyeshëm për karrocën; Primo Viaggio SL – sedilje makine nga 0 në 13 kg. (0 – 1 vit) që i bashkëngjitet karrocës Futura
KAROCE FUTURA: Vetëm dorezë 51 cm e gjerë dhe e rregullueshme ergonomike, për ngasje të rehatshme edhe në hapësirat më të ngushta.
DJEPI FUTURA: Dizajn bashkëkohor, DJEPI Futura ka gjithçka që ju nevojitet: rehati, praktike dhe funksionalitet. është aprovuar për makinat
SEAT POP-UP: sedilje e rehatshme e kthyeshme, e kthyer nga mamaja ose e kthyer nga bota, e aprovuar që nga lindja deri në 22 kg. Mbështetja e shpinës, pjesa tjetër e këmbës dhe kapuçi mund të rregullohen në 150 gradë.
FIRST TRAVEL SEAT SL: aprovuar për grupin 0+ nga 0 në 13 kg dhe i përshtatshëm për moshën deri në 1 vjeç. Selia egonomike dhe jastëku anatomik për të sapolindurit. Rripat e sigurisë me 3 pika dhe mbështetësja e kokës e rregullueshme me 5 pozicione. Shtë pozicionuar në makinë në drejtim të kundërt me drejtimin e udhëtimit.
diametri i rrotave: 18-25 cm dimensionet e karrocës së hapur: 51 L x 106 H x 93 D dimensionet e karrocës së mbyllur: 51 L x 85 H x35P pesha e karrocës: 7.6 kg. Specifikimet e ndenjëseve në dritare: dimensionet e hapura: 41 L x 51.5 HX 40P. dimensionet e mbyllura: 41 L x 19.5 H x 56P. pesha: 2.8 kg specifikimet e djepit: dimensionet e brendshme 35 W x 18 H x 75 D dimensione të hapura: 48 W x 64 H x 84 D. peshë 3.9 kg

Sipas markës

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën