Karroce me printe – Prenatal ,GIORDANI

SKU: 668064

Karroce shëtitëse me printe gjeometrike ultra e lehtë

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Karroca shëtitëse ultra e lehte me kornizë alumini, e palosshme dhe dorezë e kombinuar. E pajisur me 4 rrota të dyfishta, 2 prej të cilave rrotullohen përpara.
Përmasat kur janë të hapura (cm): 53x104x82
Përmasat kur mbyllen (cm): 53x74x26
Pesha: 5.9 Kg

Sipas markës

Sipas gjinisë

Sipas sezonit