Karrocë për fëmijë, Giordani, Prenatal

SKU: 624122

Karrocë shëtitëse me strukturë çeliku, mbyllje ombrellash dhe dorezë teke. Pajisur me 4 rrota të dyfishta ku dy të parat janë të kthyeshme.

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Karrocë shëtitëse me strukturë çeliku, mbyllje ombrellash dhe dorezë teke. Pajisur me 4 rrota të dyfishta ku dy të parat janë të kthyeshme, frenat të binjakëzuara në rrotat e pasme dhe tendë të butë me dritare.Karroca mbyllet lehtësisht edhe me ulësen e përparme të montuar.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,