Karrocë për fëmijë me 3 pjese, Giordani, Prenatal

69990L

SKU: 629135

Set karroce me 3 pjese,mbyllur, është shumë kompakte dhe qëndron vetëm! Rrota të vetme të kthyeshme, rrota më të mëdha të pasme me pezullim dhe frena.

TU
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Aksesorët përfshijnë: çantën që përputhet, mbulesën e këmbëve të mbartësit, kapuçin e rregullueshëm me ventilimin, shportën e ruajtjes, komplet makinash dhe 2 mini-reduktorë të dyanshëm për karrocat dhe vendin e makinës.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,