Karrocë shëtitëse me tri rrota Prenatal

SKU: 638417

Karrocë shëtitëse e modifikueshme në 8 forma dhe me mbrojtëse dielli

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Karrocë shëtitëse me 3 rrota dhe me mbajtëse të kthyeshme për mbajtje me pamje nga rruga ose mbrapsh; e modifikueshme në 8 forma të ndryshme dhe me mbrojtëse dielli,

Sipas markës

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën

Sipas gjinisë

Sipas sezonit