Karrocë shëtitëse Prenatal ,GIORDANI

SKU: 648888

Karrocë shëtitëse e modifikueshme në tri nivele, me rrotullim të plotë dhe sistem frenimi.

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Karrocë shëtitëse për fëmijë nga 6 muaj – 2 vjeç; me sistem rrotullues dhe frenimi, me dorezë me gjatësi të rregullueshme dhe e modifikueshme në tri nivele të ndryshme.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas gjinisë

Sipas sezonit