Karrocë me 3 pjesë Foppapedreti, Prenatal

SKU: 671696

Karrocë që mund të përdoret në tri mënyra të ndryshme dhe që mund t’i ndryshohet pozicioni i sediljes

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Karrocë me rrota dhe me mbajtëse higjienike lëkure; karrocë multifunksionale që mund të përdoret në tri mënyra të ndryshme, e modifikueshme dhe që mund t’i ndryshohet pozicioni i sediljes.Sistemi i kombinuar Up3 nga Foppapedretti është një treshe e rehatshme, e lehtë dhe shumë e modës. Më poshtë mund të montohet në kornizën e aluminit në një mënyrë praktike dhe të shpejtë: karroca në versionin karrocë fëmijësh me dorezë mbajtëse, karrigia e makinës për fëmijë që funksionon si vend makine për muajt e parë, vendi i karrocës së kthyeshme që shikon nga rruga ose përballë nënës. Mund të kombinohet me bazën e makinës ISOFIX X-BASE (shitet veçmas).Përmasat:Kornizë e hapur cm: H 110 | P 90 | L 61 ;Kornizë e mbyllur cm: H 40 | P 82.5 | L 61 ;Pesha e kornizës: 8,2 kg FRAME + STROLLER

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

Sipas gjinisë

Sipas sezonit