Karrocë me 3 pjesë Foppapedretti ,Prenatal

SKU: 671701

Karrocë që mund të përdoret në tri mënyra të ndryshme dhe që mund t’i ndryshohet pozicioni i sediljes

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Karrocë me rrota dhe me mbajtëse higjienike lëkure; karrocë multifunksionale që mund të përdoret në tri mënyra të ndryshme, e modifikueshme dhe që mund t’i ndryshohet pozicioni i sediljes.Trio e përdorshme nga lindja deri në 15 kg (rreth 3 vjet).
Karrocë fëmijësh me sedilje të kthyeshme. Sistemi i mbylljes së kornizës së veprimit të dyfishtë për
siguri më e madhe. Dorezë e vetme në pëlhurë me efekt lëkure. Mbështetëse mbështetëse me shumë pozicione. Pushimi i rregullueshëm i këmbëve.
Aksesorët e përfshirë: shporta e magazinimit, çanta, mbulesa e këmbës, mbulesa e shiut. Bartës i butë i përshtatshëm nga lindja deri në 9 kg (rreth 6 muaj).
Sistem bashkangjitje / lëshimi i shpejtë në kornizë. Këmbë plastike. Mbulesë e lëvizshme e mbushur. Kapuç i lëvizshëm dhe i rigjenerueshëm. Dorezë për transport.
Selia e makinës Grupi 0+, për fëmijë nga lindja deri në 13 kg (rreth 15 muaj). Sistemi i shpejtë i fiksimit / heqjes nga korniza. Sedilje anatomike me mbrojtje para, mbrapa dhe anësore. Reduktues i brendshëm për muajt e parë. e bën të përdorshëm si djep
me një sistem lëkundës dhe si mbajtës fëmijësh. Një kulm i lëvizshëm. Permasat e shetiteses: e hapur: 109x97x61 / e mbyllur: 71 × 36,5 × 61 / pesha: 8,6 kg Permasat e karroces: 59,5x82x40,5 pesha: 4,2 kg Vendi i makinës: 3 kg

Sipas markës

Sipas gjinisë

Sipas masës

Përzgjidh masën

Sipas sezonit