Këllëf fashatoreje, Giordani, Prenatal

SKU: 567136

Për të garantuar gjithmonë higjenën maksimale për foshnjën tuaj kur ndërroni pelenë, mund të rezervoni lloje të ndryshme të mbulesave të dyshekëve. Me ngjyrë të bardhë.

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Për të garantuar gjithmonë higjenën maksimale për foshnjën tuaj kur ndërroni pelenë, mund të rezervoni lloje të ndryshme të mbulesave të dyshekëve.Aplikimi në ndryshimin e rripit është i përsosur, falë katër qosheve elastikë.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,