Kosh Daily Plus L260, Prenatal

15500L

SKU: PB113L260

Krevat portativ per femijet e moshes 0-36 muajsh.-Mund te luajne ose te flejne ne te.-Ne pjesen e siperme te koshit eshte edhe nje dyshek i vogel i cili sherben per nderrimin e femijes.-Mund te terhiqet e te zhvendoset neper shtepi me lehtesi per shkak te 2 rrotave te medha.-Sistem per mbylljen dhe hapjen me lehtesi.-Ne pjesen e poshteme ka hapje me zinxhire .-I hapur koshi ka permasa 128.5x73x117cm ndersa i mbyllur 22.5x21x79cm dhe peshon 11.7 kg.-Nje prodhim sipas standarteve europiane dhe 100% i sigurte.-Produkti vjen i cmontuar dhe i vendosur ne canten e tij.

Bezhë
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Krevat portativ per femijet e moshes 0-36 muajsh.-Mund te luajne ose te flejne ne te.-Ne pjesen e siperme te koshit eshte edhe nje dyshek i vogel i cili sherben per nderrimin e femijes.-Mund te terhiqet e te zhvendoset neper shtepi me lehtesi per shkak te 2 rrotave te medha.-Sistem per mbylljen dhe hapjen me lehtesi.-Ne pjesen e poshteme ka hapje me zinxhire .-I hapur koshi ka permasa 128.5x73x117cm ndersa i mbyllur 22.5x21x79cm dhe peshon 11.7 kg.-Nje prodhim sipas standarteve europiane dhe 100% i sigurte.-Produkti vjen i cmontuar dhe i vendosur ne canten e tij.

Sipas markës

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,