Kosh për Bebe Cullami T140, Prenatal

26500L

SKU: PB925T140

Krevat me Tundje Cullami nga Marka Italiane Cam me 8 lartesi;
-Ka hapje para per funksionin e bashke-gjumit,(bashkimi i krevatit te femijes me ate te prinderve);
-Levizje horizontale e krevatit (deri ne 16 cm) per pajtueshmeri me te gjitha llojet e shtreterve;
-Funksioni i lekundjes;
-4 rrota te kthyera, 2 me frenim, shiritat per fiksim ne krevat;
Perfshin: kornize metalike, shufra e levizshme per vellon dhe karoselin, dyshek i bute, pelhure e bute e brendshme, dritare rrjete.
Mosha e perdorimit: 0-9 kg.
Permasat dhe pesha:
E hapur: L 105 – P 59 – H 82/ 134 cm.
10.9 kg.

Gri e lehte
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Krevat me Tundje Cullami nga Marka Italiane Cam me 8 lartesi;
-Ka hapje para per funksionin e bashke-gjumit,(bashkimi i krevatit te femijes me ate te prinderve);
-Levizje horizontale e krevatit (deri ne 16 cm) per pajtueshmeri me te gjitha llojet e shtreterve;
-Funksioni i lekundjes;
-4 rrota te kthyera, 2 me frenim, shiritat per fiksim ne krevat;
Perfshin: kornize metalike, shufra e levizshme per vellon dhe karoselin, dyshek i bute, pelhure e bute e brendshme, dritare rrjete.
Mosha e perdorimit: 0-9 kg.
Permasat dhe pesha:
E hapur: L 105 – P 59 – H 82/ 134 cm.
10.9 kg.

Sipas markës

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,