Kosh për fëmijë Cam Prenatal

SKU: 635170

Kosh për femije Cam

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Millegiochi i patentuar është i pajisur me një dyshek shumëfunksional lojërash, plot aktivitete të gjalla dhe interaktive dhe lojëra të vogla të lëvizshme me pelush të butë në formë ariu. Së fundmi, mbyllja kompakte me të cilën është e pajisur lejon që ajo të ruhet edhe në hapësira të vogla kur nuk përdoret. Pesha maksimale e lejuar: 15 kg
Përmasat kur janë të hapura: 125 x 77.5 x 83 cm (gjerësia x thellësia x lartësia)
Përmasat e mbyllura: 27.5 x 76 x 94 cm (gjerësia x thellësia x lartësia)
Pesha: 14.5 kg.

Sipas markës

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën