Kosh Sonno L247, Prenatal

9500L

SKU: PB117L247

Krevat portativ i markes Cam-Mosha e përdorimit: 0-36 muaj.-Karakteristika: Xhepi i madh, dizenjo te pershtatshme, çantë udhëtimi per ta marr me vehte kudo.-Palosje e lehte dhe kompakte.-Permasat: e hapur: L 126.5-P 66.5-H 75 cm; e mbyllur: L 20.5-P 20.5-H 75 cm.

Gri
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Krevat portativ i markes Cam-Mosha e përdorimit: 0-36 muaj.-Karakteristika: Xhepi i madh, dizenjo te pershtatshme, çantë udhëtimi per ta marr me vehte kudo.-Palosje e lehte dhe kompakte.-Permasat: e hapur: L 126.5-P 66.5-H 75 cm; e mbyllur: L 20.5-P 20.5-H 75 cm.

Sipas markës

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,