Krevat portativ

16000L

SKU: PB113L242

Krevat portativ praktik dhe funksional, ideal për bebin tuaj.

Dorezë me 4 mbështetëse;
Parmak anti-kafshim me mbushje;
Tuba të veshur me mbrojtëse të butë;
Rrjetë rrethuese anti-finger;
Pastrohet lehtësisht me sfungjer.Palosje kompakte;
Dimensionet kur është i hapur: 125 x 77.5 x 83 cm;
Dimensionet kur është mbyllur: 27.5 x 76 x 94 cm;
Pesha: 13.8 kg.
Siguria:

Rregullorja Europiane me Referencë: EN 12227-1/2
Mosha e përdorimit: Ideale për beba dhe vogëlushë me peshë deri në 15 kg.

Bezhë
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Krevat portativ praktik dhe funksional, ideal për bebin tuaj.

Dorezë me 4 mbështetëse;
Parmak anti-kafshim me mbushje;
Tuba të veshur me mbrojtëse të butë;
Rrjetë rrethuese anti-finger;
Pastrohet lehtësisht me sfungjer.Palosje kompakte;
Dimensionet kur është i hapur: 125 x 77.5 x 83 cm;
Dimensionet kur është mbyllur: 27.5 x 76 x 94 cm;
Pesha: 13.8 kg.
Siguria:

Rregullorja Europiane me Referencë: EN 12227-1/2
Mosha e përdorimit: Ideale për beba dhe vogëlushë me peshë deri në 15 kg.

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën

Sipas sezonit

Sipas gjinisë