Libra me 1 tingull (Mjau), Prenatal

500L

SKU: ARBA40750

Kotelja përpiqet të hidhet e të kapë topin, ndaj kërcen sa andej-këndej. Doni ta dëgjoni tingullin e saj të gëzueshëm e lozonjare të lodroni bashkë me të? Është një ndër tingujt e pare të kafshëve që meson fëmija: Mjau-mjau! Ndaj vendosni gishtin e vockël mbi butonin e madh, që është edhe gjëja më tërheqëse e këtij libri, shtypeni pakëz dhe argëtohuni pa fund.Kuptohet që pastaj fëmija do ta kërkojë ta ketë librin me vete kudo ku shkon.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Kotelja përpiqet të hidhet e të kapë topin, ndaj kërcen sa andej-këndej. Doni ta dëgjoni tingullin e saj të gëzueshëm e lozonjare të lodroni bashkë me të? Është një ndër tingujt e pare të kafshëve që meson fëmija: Mjau-mjau! Ndaj vendosni gishtin e vockël mbi butonin e madh, që është edhe gjëja më tërheqëse e këtij libri, shtypeni pakëz dhe argëtohuni pa fund.Kuptohet që pastaj fëmija do ta kërkojë ta ketë librin me vete kudo ku shkon.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,