Libra me 3 tinguj (Fjalet e para), Prenatal

800L

SKU: ARBA49026

Në këtë libër, që është pjesë e serisë “Libra me tre tinguj”, vogëlushët do të mësojnë fjalë të ndryshme të thjeshta, ndërkohë që zbulojnë plazhin, fermën dhe shumë gjëra të tjera me miqtë e tyre të rinj, viçin Mumu, delen Belë dhe pulën Foletë. Ilustrimet mbresëlënëse dhe tingujt befasues që dalin, po të shtypin butonat e rrumbullakët, e bëjnë librin edhe më tërheqës e të dashur për fëmijët.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Në këtë libër, që është pjesë e serisë “Libra me tre tinguj”, vogëlushët do të mësojnë fjalë të ndryshme të thjeshta, ndërkohë që zbulojnë plazhin, fermën dhe shumë gjëra të tjera me miqtë e tyre të rinj, viçin Mumu, delen Belë dhe pulën Foletë. Ilustrimet mbresëlënëse dhe tingujt befasues që dalin, po të shtypin butonat e rrumbullakët, e bëjnë librin edhe më tërheqës e të dashur për fëmijët.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,