Libra me 3 tinguj (Numrat e pare), Prenatal

800L

SKU: ARBA49033

Në këtë libër, që është pjesë e serisë “Libra me tre tinguj”, vogëlushët do të mësojnë numrat nga 1 në 10, ndërkohë që zbulojnë parkun, marrin pjesë në një festë dhe argëtohen me miqtë e tyre të rinj, qenushin, kotelen e miushin. Ilustrimet mbresëlënëse dhe tingujt befasues që dalin, po të shtypin butonat e rrumbullakët, e bëjnë librin edhe më tërheqës e të dashur për fëmijët.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Në këtë libër, që është pjesë e serisë “Libra me tre tinguj”, vogëlushët do të mësojnë numrat nga 1 në 10, ndërkohë që zbulojnë parkun, marrin pjesë në një festë dhe argëtohen me miqtë e tyre të rinj, qenushin, kotelen e miushin. Ilustrimet mbresëlënëse dhe tingujt befasues që dalin, po të shtypin butonat e rrumbullakët, e bëjnë librin edhe më tërheqës e të dashur për fëmijët.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,