Libri i binjakeve, Prenatal

1500L

SKU: ARBA40408

Lindja e një foshnjeje është diçka e rrallë dhe emocionuese. Përftyroni çfarë emocioni do të ishte nëse vjen në jetë jo një, por dy fëmijë. Për këtë emocion është krijuar ky libër! Në të do të mund të jetësoni çdo çast të veçantë të rrugëtimit magjik, që nga ekoja e parë e deri në moshën parashkollore. Çdo emocion dhe çdo risi e viteve të para të jetës së fëmijëve tuaj do të ketë vendin e vet në këtë libër, që do të jetë një thesar për ju dhe për personazhet e vërteta të këtij ditari. Një libër për t’ua dhuruar të afërmve tuaj të dashur, që kanë marrë lajmin e mrekullueshëm: Në jetë po u vijnë dy fëmijë!

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Lindja e një foshnjeje është diçka e rrallë dhe emocionuese. Përftyroni çfarë emocioni do të ishte nëse vjen në jetë jo një, por dy fëmijë. Për këtë emocion është krijuar ky libër! Në të do të mund të jetësoni çdo çast të veçantë të rrugëtimit magjik, që nga ekoja e parë e deri në moshën parashkollore. Çdo emocion dhe çdo risi e viteve të para të jetës së fëmijëve tuaj do të ketë vendin e vet në këtë libër, që do të jetë një thesar për ju dhe për personazhet e vërteta të këtij ditari. Një libër për t’ua dhuruar të afërmve tuaj të dashur, që kanë marrë lajmin e mrekullueshëm: Në jetë po u vijnë dy fëmijë!

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,