Loder mister, Prenatal

SKU: 662355

Lodëe mister e përbërë nga tunele rreshqitëse , ku fëmija duhet ta levizë kafshën për ta dërguar në vendin e saj

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Lodëe mister e përbërë nga tunele rreshqitëse , ku fëmija duhet ta levizi kafshën për ta dërguar në vendin e saj. Me dy modele te ndryshme.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,