Lodër në formë gjirafe Prenatal

SKU: 648927

Lodër në formë gjirafe me disa dalje për 5 topa me ngjyra të ndrysh,e

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Lodër në formë gjirafe që angazhon fëmijën për të nxjerrë 5 topa në dalje të ndryshme; e përshtatshme për fëmiijë mbi 12 muajsh.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

Sipas gjinisë

Sipas sezonit