Mesoj (Mesoj oren), Prenatal

400L

SKU: ARBA49538

Libri “Mësoj orën”, pjesë e serisë prej pesë librash “Mësoj… me laps me gomë”, i ndihmon vogëlushët ta mësojnë orën sa më shpejt e pa u lodhur. Dhe që mësimi të mos bëhet i mërzitshëm, u vjen në ndihmë lapsi me gomë, si dhe veprimtaritë e përditshme që Ema, Dea, Arbi etj. bëjnë në orë të caktuara. Bashkëpunoni e ndihmojeni fëmijën që, pasi të plotësojë një faqe, t’ia fshini me një pece e t’ia nisë nga e para

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Libri “Mësoj orën”, pjesë e serisë prej pesë librash “Mësoj… me laps me gomë”, i ndihmon vogëlushët ta mësojnë orën sa më shpejt e pa u lodhur. Dhe që mësimi të mos bëhet i mërzitshëm, u vjen në ndihmë lapsi me gomë, si dhe veprimtaritë e përditshme që Ema, Dea, Arbi etj. bëjnë në orë të caktuara. Bashkëpunoni e ndihmojeni fëmijën që, pasi të plotësojë një faqe, t’ia fshini me një pece e t’ia nisë nga e para

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,