Mesoj (Mesoj te numeroj), Prenatal

400L

SKU: ARBA49545

Në këtë libër, fëmija do të mësojë të numërojë, por edhe të shkruajë numrat nga 1 në 10. Me anë të lapsit me gomë, që është edhe e veçanta e serisë prej pese librash “Mësoj… me laps me gomë”, si dhe me anë të figurave mbresëlënëse, fëmija jo thjesht do të mësojë, por mbi të gjitha do të zbavitet e do të zhdërvjelltësohet. Ndihmojeni fëmijën që, pasi të plotësojë një faqe, t’ia fshini me një pece e t’ia nisë nga e para.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Në këtë libër, fëmija do të mësojë të numërojë, por edhe të shkruajë numrat nga 1 në 10. Me anë të lapsit me gomë, që është edhe e veçanta e serisë prej pese librash “Mësoj… me laps me gomë”, si dhe me anë të figurave mbresëlënëse, fëmija jo thjesht do të mësojë, por mbi të gjitha do të zbavitet e do të zhdërvjelltësohet. Ndihmojeni fëmijën që, pasi të plotësojë një faqe, t’ia fshini me një pece e t’ia nisë nga e para.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,