Mire se erdhe bebush! (Vajze), Prenatal

1000L

SKU: ARBA49866

Me anë të këtij libri, do të kujtoni çastet më të bukura nga viti i parë i jetës së vajzës suaj, që nga ardhja në jetë, te ditët e para, te çastet e shënuara, te gjërat para, te koha e kaluar me familjen e miqtë… Këtu mund të ruani fotografitë dhe kujtimet, gjërat e para dhe më të pëlqyerat. Në këtë mënyrë do të krijoni thesarin tuaj që e gjithë familja ta ketë e ta gëzojë për tërë jetën

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Me anë të këtij libri, do të kujtoni çastet më të bukura nga viti i parë i jetës së vajzës suaj, që nga ardhja në jetë, te ditët e para, te çastet e shënuara, te gjërat para, te koha e kaluar me familjen e miqtë… Këtu mund të ruani fotografitë dhe kujtimet, gjërat e para dhe më të pëlqyerat. Në këtë mënyrë do të krijoni thesarin tuaj që e gjithë familja ta ketë e ta gëzojë për tërë jetën

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë