Ndenjëse gri për fëmijë

4090L

SKU: 8008577207992

Ndenjëse gri për fëmijë, dizajni ergonomik, Sedilja jo e rrëshqitshme gome, E lehtë për t’u ngjitur në banjë, Përshtatet mirë në një banjë për të rritur, Termometer dixhital i integruar dhe një tregues i nivelit maksimal të ujit , Përmban dy lodrat e sipërme për të argëtuar fëmijën.

Ka stok

Shtojeni ne listen e deshirave

Ndenjëse gri për fëmijë, dizajni ergonomik, Sedilja jo e rrëshqitshme gome, E lehtë për t’u ngjitur në banjë, Përshtatet mirë në një banjë për të rritur, Termometer dixhital i integruar dhe një tregues i nivelit maksimal të ujit , Përmban dy lodrat e sipërme për të argëtuar fëmijën.