Perralleza 1, 2, 3, 4 vjec (2 vjec), Prenatal

400L

SKU: ARBA40019

Një hipopotam që luan kukafshehtas, një festë me veshje të bukura, lodra që dalin nga një kuti dhe shumë e shumë çudi të tjera, ju presin në faqet e këtij libri. Përrallëzat që do t’ia lexoni fëmijës suaj, janë shkruar posaçërisht për të,pra, për një fëmijë 2-3-vjeçar. Argëtohuni së bashku, teksa shfletoni fletët shumëngjyrëshe të këtij libri, teksa i lexoni ngjarjet gazmore dhe zbuloni një botë të mbushur me fantazi e gëzim. Ne kemi përgatitur një libër që do t’jua falë të gjitha këto.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Një hipopotam që luan kukafshehtas, një festë me veshje të bukura, lodra që dalin nga një kuti dhe shumë e shumë çudi të tjera, ju presin në faqet e këtij libri. Përrallëzat që do t’ia lexoni fëmijës suaj, janë shkruar posaçërisht për të,pra, për një fëmijë 2-3-vjeçar. Argëtohuni së bashku, teksa shfletoni fletët shumëngjyrëshe të këtij libri, teksa i lexoni ngjarjet gazmore dhe zbuloni një botë të mbushur me fantazi e gëzim. Ne kemi përgatitur një libër që do t’jua falë të gjitha këto.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,