Perralleza te zgjedhura (Rrefenjat e dimrit), Prenatal

500L

SKU: ARBA87182

Zini një qoshk të ngrohtë dhe lexoni këtë përmbledhje me 7 rrëfenja të dimrit! Në to do të njiheni me Ronin, të cilit babi i bleu rroba të reja, sepse donte të bëhej astronaut, me iriqen Irna që, si dhuratë për ditëlindje, donte vetëm të binte dëborë, me pinguinët patinatorë, të cilët po merrnin pjesë në garën e patinazhin në Arenën e Akullit, me Çipmankën, që luante thesaresh me gjyshen e saj, por edhe me personazhe të tjera interesante. Ilustrimet zënë pjesën më të madhe të librit dhe janë aq të bukura e “të ngrohta”, sa duken si të gjalla.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Zini një qoshk të ngrohtë dhe lexoni këtë përmbledhje me 7 rrëfenja të dimrit! Në to do të njiheni me Ronin, të cilit babi i bleu rroba të reja, sepse donte të bëhej astronaut, me iriqen Irna që, si dhuratë për ditëlindje, donte vetëm të binte dëborë, me pinguinët patinatorë, të cilët po merrnin pjesë në garën e patinazhin në Arenën e Akullit, me Çipmankën, që luante thesaresh me gjyshen e saj, por edhe me personazhe të tjera interesante. Ilustrimet zënë pjesën më të madhe të librit dhe janë aq të bukura e “të ngrohta”, sa duken si të gjalla.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,